• 34596
    skoru tutmak, sakin kalmak, oyunu soğutmak, 0-0'ı oynamak genlerimizde hiç olmadı ancak bu sene bu özellikten daha da uzağız.

    bir 29 kasım 2023 bayern münih kopenhag maçına bakıyorsun kopenhag birinci bölgelerini öyle parselledi ki kilidi açmak gerçekten zor ki rölantide bir bayern de başaramadı.

    biz ana oyun planımızı geliştirmekten bunu hiç çalışmıyoruz bence. kadronun doğası gereği, yani oyuncu grubumuzun tipleri, süper ligin düşük tempsuna alışmış kadro, yaş ortalaması gibi sebeplerden son bölümde diri takımlara karşı çok zorlanıyoruz.

    dün akşam 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçında son 10 dakika 3-5 bitebilirdi. allah korudu. bu ne kadar büyük bir zaaf aslında. beraberlik bize yarayacak ancak biz birinci bölgemizi otobana çeviriyoruz.

    her maçı rus ruletine çevirmeye gerek yok. rus ruleti demişken aslında tek taraflı bir rus ruleti. biz bu kadar hızlı ileride çoğalamıyoruz ve rakip de daha hızlı boşlukları kapatıyor. rakip geldiğinde ise her pozisyon gol tehlikesi yaratıyor bu tür maçlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın