• 9691
    sosyal medya yüzünden bence iyice gaza gelip çekilmez bir hal aldı bazıları. bunu sözlük için de diyorum. yok vasat sevmeyiz, yok kazanırken de eleştiririz. e iyi de hiç mi sevinmeyelim i gururlanmayalım, hiç mi bir şeyi alkışlamayalım, hiç mi hata yapana destek olmayalım...

    okan buruk seneler sonra avrupa seviyesinde futbol oynatıyor takıma. gruptan çıkarsın çıkamazsın ama şampiyonlar ligi'nde üstelik de zor bir grupta son maça taşımışsın iddianı. böyle bir grupta tarihin boyunca bu kaç kez yaşandı dön bir bak. hiç mi tadını çıkarmayalım, hoca bu noktada bir tebriği, övgüyü hak etmiyor.

    bakın kelime olarak kulağa iyi bir şey gibi gelse de mükemmelliyetçilik iyi bir şey değildir. laf olsun diye değil gerçekten de mükkemmelliyetçi olan insanlar ortaya bir şey koyamayan insanlardır. çünkü hiçbir zaman memnun olmazlar yaptıklarından ve bu sebeple de harekete geçemezler. o yüzden iyi bir sıfatmış gibi bunu üzerinize giymeye kalkmak yerine 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı özelinde şu takımı bir alkışlayın, şu oyuncuları bir övün.

    galatasaray takımında eleştirilecek bir şey yok mu? var tabii ama alkışlanacak da çok şey var. onları alkışla, eleştiriyi yine yap sonrasında. bunu tüm sezon için de diyorum aynı zamanda. bugün nefis bir gol atan kerem'in galatasaray'dan gönderilmesi gerektiğini okuyorum ben sosyal medyada ya. gerçekten bıktım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın