• 862
    fatih terim ile kişisel bir husumeti de olabilir, fatih terim de zaten dava açacağını söylemiş bildiğim kadarıyla ama beni pek ilgilendirmiyor. belki fatih terim de hatalıdır olaylarda sonuçta galatasaray ile ilgisi olmayan bir şey bu.

    ben fatih altaylı'yı severim, delidir ama güçlü de bir adamdır, bu yüzden de pek kolay kolay birinin ağzı ile konuşmaz. tarafsız gazeteci, çok iyi haberci demiyorum ama ne diyorsa genelde kendi doğrusu, duygusudur.

    benim kendisi ile ilgili antipatik bulduğum şey şudur; bu adam yıllarca üst düzey basın organlarında üst düzey yöneticilik yaptı hatta çoğu zaman o kurumların 1 numaralı adamıydı. bunu hak edecek bir eğitimi ve cv'si de var. bu adamın para kazanması bana koymaz. kazanmıştır, hakkıdır, bundan sonra da kazanacaktır ama bu ülkede fakir edebiyatı tuttuğu için olsa gerek çok fazla para muhabbeti yapıyor ve param yok diyor. yani bir iki defa değil, 10 kere denk geldim youtube videolarında buna.

    yok kıyafet alamadım çok pahalıydı, yok kanala çok para harcıyoruz biraz kazanabilirsek bir şunu da alacağız, yok eksideyiz, yok ben oraya gitmedim çok pahalı... ya fatih altaylı allah aşkına ülkenin çoğunun asgari ücretle çalıştığı bir yerde hala program yapıyorsan madem şu muhabbeti yapma, çok sakil duruyor. ve tekrar söylüyorum, kazandığın para da, youtube'dan gelen de dahil olmak üzere hakkındır da zaten. çalıştım, çalışıyorum kazanıyorum, harcıyorum de vallahi daha sempatik duracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın