• 34570
    her ne kadar merkez orta saha ve sol bek pozisyonlarında sorun yaşasak da uzun zamandır bu kadar varyasyonlu bir kadromuz yoktu.

    bazen çok genç ya da çok yaşlı, bazen çoğu asker ya da çoğu general, bazen yerlileri iyi yabancıları vasat ya da tam tersi kadrolar hatırlıyorum.

    şimdi hem futbolcunun zirve dönemini oynayan oyuncumuz çok. hem benzer mevkilerde farklı tipte oyuncularımız var, umarım devre arası yapılacak hamleler ile mükemmele yakın hale geliriz.

    ekleme: üşenmedim geri dönüp buldum bu yazdıklarımı. bu adamları iyi gösteren kesinlikle okan buruk'un oyun planıymış. geçen senekinden daha kötü bir kadro var elimizde.

    zaha, tete, ziyech, ndombele ve devre arasında takıma katılan ve afrika kupası nedeniyle 1 mart itibariyle hala formamızla maça çıkmamış olan aurier çok büyük hayal kırıklığı. oliveira geçirdiği sakatlık sonrası futbolu unuttu, mertens yaşı itibariyle tüm sezonu sırtlanacak bir oyuncu değil. küçük kerem'in tercih hataları katlanılamaz seviyeye ulaştı, büyük kerem iki üç maçta bir kritik pas hatasıyla rakibe gol ikram ediyor.

    geriye de bir kaç kişi kaldı işte, okan hocam'ın durumunun anlaşılaması için tarihe not olarak dursun burada.

    ekleme 2: aurier ilk resmi maçına 15 nisan'da çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın