resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36940
    50 yıldır futbol camiasının içinde profesyonel futbolcu ve antrenör olarak bulunan efsanemiz.

    hiddink tazminatı konuşulmazken hocanın maaşı yine gündem olmuştu. gereken ayar çocuk esirgeme kurumu'na bağış olarak verilmişti.

    black friday indirimi kovalayıp, yılbaşındaki zammını gündüz molasında değerlendiren tipler tarafından kaybettiği/kazandığı para konuşulması garip ama organizedir. kasım ayı olmasına rağmen kaybolmayan sivrisineklere ek olarak, bok böcekleri de hocaya ulusal basın ve sosyal medya da üşüşmüştür.

    özellikle eyüp başkanı gs kongre üyesi diye bir yazı yazıldı. - araştırmacı gazeteci kardeş, bizde genel kurul vardır, kongre yoktur onu da düzeltelim-

    bu ponzi dosyasının çıkışı 2023 nisan ayındaydı. son fenomen ve kozmetikçi dalgasının etkisi azaltılıp tekrar tekrar gündeme geldi. ülke gündemine yine galatasaray ile yolu kesişmiş insanlar ve dolaylı olarak galatasaray kondu. iki konunun tüzel kişilik olarak galatasaray ile ilgisi yoktur, fatih terim hocamızdır, efsanemizdir. bu işlerde hocanın şahsi finansal meselesidir.

    konu ile alakalı şahsi fikrim ise;

    şüpheli ve müştekilerin ifadeleri parça parça ortaya atılıyor. ne kadar sporcu olup eğitimi zayıf olursa olsun burda bir netlik hala yok. anlatılanlar boydan boya tutarsız, akıl alır gibi değil. excel chartları, elden paralar vs. başka bir açıklaması olmalı. arda turan, geliri eksik beyan ettiği için ispanya'da 700-800k vergi cezası almış bir sporcudur. uzlaşma ile çözülmüştü. finansal okur yazarlığı olmadığını varsayalım yine elden çanta çanta para vermesi vs. akıl işi değil.

    ülkede kırıntısı kaldıysa hukuk, gereken incelemeyi yapacaktır. arda için de aynısı geçerli. black friday'den devam edin oğlum bırakın zenginin parasını, omurgasız söylemleri.

    son olarak;
    https://gss.gs/0bq.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın