• 21
    hakkinda yazilanlari cizilenleri okuyunca hakikaten bizim medyamizin cakalliklari sayesinde insanimiz gercegin pesinden gitmek yerine soylenen her seye inaniyor anlayabiliyorum.

    mesela su sorular hic sorulmamisti yaz donemine kadar. sonra sonra sorgulayanlar oldu. oncesinde kimsenin de umurunda degildi.

    kim ne kadar komisyon alıyormuş?
    kimler suc duyurusunda bulunup sikayetci olmus kimler sikayetci olmamis?
    bu kadar para dolandirdigi soylenen kadinin paralar nereye gitmis, izini araştırdıklarında ortaya ne cikmis?

    az once yargi cevresinden bir arkadasimla gorustugumde konunun kendi aralarinda da konusuldugundan bahsetti ve derdest davada ismi gecenleri, olayin özünü, metodlari, yargi cevresindeki yorumlardan bahsetti. ben acikcasi hala anlamlandiramadim. kafamda bazi seyleri oturtmaya calisiyorum. toparlayabilirsem 40 tilkiyi detayli bir edit yaparim.

    parasi dolandirilanlari da anlayamiyorum. hic mi bankaci tanidiginiz yok sizin danismanlik aldıginiz? abd dolari tarihindeki en yuksek faiz orani bile yillik 20 puan civarlarinda dolasmis * mevcutta gunumuzde abd merkezli tokatci bankalarda bile 7 puanin uzerine cikmazken arkadas alık mısınız, salık mısınız o kadar faizi kim kime veriyor? hic mi zeka yok sizde?

    zekasi dolayisiyla futboldaki yetenegini doğru kullanabildigini dusundugum futbolcularin bu ise girmesi de hakikaten onlara karsi saygimi ortadan kaldirdi. yazik cok yazik.

    son olarak bu kadin ya açık acik konusamiyor ya da 10-12 yil yatar cikarim sonra yurtdışında sefami surerim diye düşünüyor.

    edit: ekleme.

    neden korkuyor bilmiyorum ancak acik acik konusamadigini ogrendim. olay cok su götürecek. daha once bu tur bir meselede canım sıkıldığı icin en basta kendi canim sonra baskalarinin canı sıkılmasın diye konuyla ilgili herhangi bir yorum, bilgi vb paylasmamaya karar verdim.

    son edit: ekleme.

    olayin icyuzunu ogrendim. anlatamiyorum. zaten beynimi peynir ekmekle de yemedim anlatacak kadar. bu arkadasin eski sevgilisinin konusmalarini dinleyin bir de o adaya gidin bunun komsulariyla falan konusun zaten olayi cozersiniz. ben bu dunyadan etimle kemigimle beraber tiksindim artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın