resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36912
    galatasaray'ın o dönemki aktif futbolcuları başta olmak üzere önemli sayıda insanın finansal bir krize sürüklenmesine şu veya bu şekilde rol oynamışsa, her şeyden önce 13. (yazıyla on üç) olarak tamamladığımız süper lig 2021-2022 sezonundaki absürt başarısızlıkta etkisi var demektir. gerçekten öyle midir değil midir orası tartışılır ama evet, önce bir tartışılır.

    biz o zamanlar enayi gibi futbol yorumlarken, hadi saha dışında ama yine sportif ilgide olup saha içine etkisi olan olayları konuşurken takım bu fon mon muhabbeti nedeniyle kazan gibi kaynıyor muymuş yani? bu yüzden mi huzursuzluk oldu acaba? o berbat tabloda hiç etkisi yok muymuş?

    bu olay beni sinirlendiriyor bir taraftar olarak ve kendimi salak gibi hissediyorum. takımın teknik kadro dahil yarısı borsada tufaya gelmiş, fatih terim çıkıp bir şey de anlatmıyor, halbuki bu gibi önemli durumlarda çıkar bir şeyler söylerdi normalde, zira ortadaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil, birtakım bilgi ve belgeler devamlı dönüp duruyor. haliyle de bir bilinmezlik aldı başını gidiyor. ben en başta 2021-2022 sezonu özelinde rahatsızım. ne oldu, ne yaşandı? olay sadece burak elmas değildi de içten içe bir başka çöküş mü vardı?

    teknik direktör fatih terim, yardımcı antrenör selçuk inan, futbol takımı oyuncuları fernando muslera, semih kaya, arda turan özelinde, sportif ilgide bu fon konusundan şahsen çok rahatsızım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın