resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 259
    --- alıntı ---

    iki başkanın da bilgisi dahilinde kesinleşmiş bir tarih var. suudi arabistan'da süper kupa yapılacak. tek sorun 100. yıl. insanların tepkisi 100. yıl nedeniyle. 2024 avrupa şampiyonası'na katılarak 100. yılı taçlandırdık. 2032 avrupa şampiyonası'nı türkiye'ye alarak 100. yılı taçlandırdık. 100. yıl coşkusunu iki takımımızı yurt dışında oynatarak da taçlandırdık. tff olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. galatasaray ve fenerbahçe hocalarının haberi var. haberleri olmasına rağmen tek endişeleri iki maçı da kaybetme riskleri. bir teknik direktör bir maçı kazanıp diğerini kaybederse fazla sorun olmaz. ancak iki maçı da kaybeden teknik direktör için sorun olabilir. bu anlamda kulüplerin endişesi var.

    --- alıntı ---

    süper kupa ile alakalı bu şekilde konuşmuş. şimdi kendisine soracağım 3 soru var:

    1) bir türkiye cumhuriyeti vatandaşının cumhuriyet'in 100.yılını "sorun" olarak görmesi için cumhuriyet ile alıp veremediği bir şeyler olması lazım. adı malum örgütle sık sık anılan ve telefonunda by-lock olduğunu itiraf eden biri için bu ihtimal size çok da uzak durmuyor başkan. ne dersiniz?

    2) 100.yıl coşkusunu derbiyi yurt dışında oynatarak nasıl taçlandırmış oluyorsunuz? milli bir hadisesini yurt dışında taçlandırdığını iddia eden bir başkan, başka ülkede akıl sağlığı olmadığı gerekçesiyle jet hızıyla görevden alınır. bunu nasıl açıklıyorsunuz?

    3) kulüplerin teknik direktörlerinin maç kaybetme endişesi varsa bu tff başkanını neden ilgilendirir? bu açıklama ile ilk maçı kaybedene federasyon olarak süper kupayı hediye edebileceğinizi mi ima ediyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın