• 34551
    galatasaray florya metin oktay tesisleri 39 km ve galatasaray ali sami yen stadyumu 20 km uzaklıkta.

    eve yakın tavuk kanat ızgara yapan bir kanatçı var o da 700 metre uzaklıkta. mahalledeki ızgara kanatçıda, bizim takımdaki kadar kanat yoktur. ama mesela 1 kilo kanat söylerim ve "onu mu yesem, bunu mu yesem?" demem. kanatların mangalda cız-bız olduktan sonraki o lezzetli görüntüleri, tadarken de varlığını sürdürür. kanatlar mutlaka biter; bitirmeden asla kalkmam ama bitirdikten sonra dahi ağzım sulanmaya devam eder. lezzeti aldım ya bir kere, yine yiyeceğim. tıka basa doysam dahi "1 kg daha olsa da yesem!" diye geçiririm içimden, yiyecek yerim kalmamasına rağmen.

    başta da söyledim: "galatasaray florya metin oktay tesisleri 39 km ve galatasaray ali sami yen stadyumu 20 km uzaklıkta." ancak ne 39 km mesafedeki tesislerde, ne de 20 km mesafedeki stadyumda aynı kanat lezzetini alamıyorum. 250 tl'ye 700 metre uzaklıktaki kanat ızgaracı daha çok akılda kalıp, daha çok lezzet sunuyor.

    takımdaki kanat oyuncularından hiçbiri bariz şekilde ön plana çıkamıyor. dalgalı performanslar izliyoruz. "kanat değil" diyenler olabilir ama zaman zaman bir kanat oyuncusu gibi ileri çıkan sacha boey dışında 'lezzet bulamıyoruz'.

    böyle olmasına karşın, bence en büyük ihtiyacımız: kanatlar üzerine kurulu oyunda takımı geri koşturmayacak, torreira'ya yedek olabilecek, çalışkan, ayağı temiz, olması gerektiği yerde olan bir 8 oyuncusu. kanatlar daha az efor ile ileride topla buluşursa, ataklar çok daha iletişim yüklü hale gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın