• 34541
    11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçı özelinde konuşmak gerekirse yorgunluğun yanı sıra düşük bir moral motivasyonla maça çıkan takım. ilk yarıda elde ettiği pozisyonlar gol olmayınca rüzgar birden tersine döndü. bu maç üzerinden çıkaracağımız ders:

    - full konsantrasyon. bayern maçları geride kaldı, lige geri döndük ve önümüzde şampiyonlar liginde tur atlamak için hala büyük bir fırsat var.

    ligde 10 maç yenilmeyen, şampiyonlar liginde deplasmanda manu'yu deviren ve iki maçta da bayern'in anasından emdiği sütü burnundan getiren bir galatasaray'dan bahsediyoruz.

    öyle bir takım ki, ideale yakın bir kadro ile oynuyor ancak hiç bir zaman tam kadro olmadı. gelelim eksiklerine:

    - sol bek: bir türlü ideal aday bulunamadı, angelinho aradığımız kan olmayabilir, sözleşmesi sıkıntılı, kazımcan da beklentilerin altında kaldı şimdilik
    - orta saha: torreira'nn alternatifi yok. stoper diye alınan adam orta sahada oynuyor. kerem demirbay vasatı henüz geçemedi, ndombele muhtemelen olmayacak, oliveira geçen yılki performansından uzak
    - kanatlar: elimizdeki kanatların hepsi çok yetenekli. burada hoca formayı antrenman performansına göre vermesi gerekiyor. iyi olan oynasın. isim ve kariyerden etkilenmemesi gerekiyor.
    - 10 numara: takımın bana kalırsa en önemli eksiği burası. yaratıcı bir orta sahası, bir çilingiri yok. mertens geçen sezon burada güzel işer çıkarttı ancak bu sezon o seviyeleri henüz görmedi.
    - ıcardi: sakatlanana kadar 10 numara 5 yıldız ış çıkarttı. iğne ile oynadığı günden beri sanki playstation'da bozuk kolla oynuyormuş gibi ancak hala çok değerli. umarım bir an önce iyileşir.

    sonuç: angelinho istenmiyor, kazımcan yetersiz kalıyor, abdülkerim mecburiyetten oynuyor. içimizden halledemeyeceğimize göre mecbur kazımcan ile devam edeceğiz. angelinho'nun şarta bağlı satın alma bedeli 6 milyon. 6 milyonluk topçu değil. uçup kaçsa o para verilir ancak 1-2 maç hariç kimyamız henüz uyuşmadı.

    orta sahayı ilk yarı bitene kadar kaan idare edecek gibi gözüküyor oliveira ile dönüşümlü olarak. devre arası bir şeyle olabilir mi? galatasaray'ın gurbetçileri (kerem ve eyüp) şapkadan tavşan çıkartabilir mi, ndombele de bir sürpriz yaşanabilir mi?

    bana kalırsa ziyech'i 10 numaraya çekme doğru bir hamle olur. yabancı sorunu yaşanırsa kanada bay geçebilir hatta kerem bile sağ kanatta denenebilir.

    bu sene allah'ın izni ile yine şampiyon oluruz ancak yine sancılı bir sezon geçiririz. ayriyeten şampiyonlar liginde 2. turu göreceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın