• 34538
    25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçına kadar en az iki hazırlık karşılaşması yapılmalı. 60'ar dakikalık yapılabilir ve yedek futbolcular için maç temposu kazandırılabilir.
    öncelikle demirbay ve ndombele konusu netleştirilmeli. bu arkadaşlar oynamayacaklarsa alternatiflere bakılmalı.
    torreira'sız ve icardi'siz de bir sistemin çalışıyor halde olması gerekir. bunun üzerinde çalışılmalı.
    aktürkoğlu ve zaha'nın beraber olmadığı bir senaryo üzerine durulmalı.
    oliveira mutlaka orta sahaya monte edilmeli. bunun için oliveira ekstra motive edilmeli.
    zaha, mertens, bakambu veya barış alper olası icardi yokluğunda o bölge için hazırlanmalı. sarri'nin napoli'de mertensi forvette değerlendirdiğini hatırlıyorum. maçın 45 dakikalık bölümü için bize yardımcı olabilir.
    hakim ziyech'den daha fazla sorumluluk alması ve beklentileri karşılaması için daha fazla çalışması gerektiği hatırlatılmalı.
    ndombele ve demirbay konuları netleştirilmeli. olmayacaklarsa beklentiler ona göre sıfırlanmalı ve alternatifler üzerinde çalışılmalı.
    kazımcan karataş son derece yıprandı. angelino'ya alternatif olabilecek kişi-ler belirlenmeli. abdülkerim bardakçı bu konuda değerlendirilmemeli.
    nellson ise değersizleştirilmeden sezon sonuna kadar idare edilmeli. 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında torreira'nın ofsayt sebebiyle sayılmayan golü sonrasındaki sevinçte bile yüzü gülmeyen biriyle devam edilemez.
    düzeltme: yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın