• 9684
    2023 yılının asist kralı kerem ile uğraşa uğraşa son maçlarda iyice etkisiz oynamasına neden olacak kadar psikolojisini bozmuşlardır. ki adam hayatında ilk defa pozisyonu olmamasına rağmen 10 numara oynamaya çalışıyor.

    geçen sene gayet iyi performans gösteren kazımcanım yetersizliğini konuşa konuşa öyle bir özgüven eksikliği yaşatmıştır ki adama, geçen sene deli gibi bindiren, gayet iyi ortalar yapan gencecik çocuk şimdi 2 metre yanına pas atamıyor.

    geçen sezon bizi şampiyon yapan, kırılmadık rekor bırakmayan, çoğu maçta süper futbol oynatan okan hoca tökezlese de eleştirsek diye her maç sotede bekliyorlar.

    3'ünün de ortak özelliği türk olması. mesela maçlarda jogging yapan ziyech'e kimse birşey demez kolay kolay. ya da 4 milyon euro alıp anca tek pasını rakibe atan ya da sürekli eli yüzünde kendini yere atan mertens'e.

    sözlükte de bol bol var bu taraftarlardan. sırf eleştirmek için altı dolu olmayan,ezbere söylenen cümleler.

    takımın bu kadar düşmanı varken, fenerasyon, hakemler, basın, sosyal medya bütün gücüyle çalışırken, her maç puan alabilmek için hakemi de yenmek zorunda kalırken destek olmuyorsanız en azından sessiz olun. sessiz olun ki bu takım yine şampiyon olduğunda daha rahat sevinebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın