• 34517
    ilk yarı sonuna kadar 8 maçı kalan takım.

    olumsuz şeyleri konuşmaya gerek yok zaten herkes apaçık şekilde görüyor ancak bu 8 maçta nasıl bir 11 ile sahaya çıkmamız gerekiyor buna bakmamız lazım.

    şimdi kazım can ile bu iş olmuyor belli ancak angelino için de opsiyon devreye girmesin diye oynatılmıyor diyenler var. eğer öyleyse kazım can ile oynamaya devam etmekten başka çaremiz yok gözüküyor.

    muslera
    boey sanchez apo ???
    kaan torreira
    ziyech kerem zaha
    icardi

    sivas deplasmanına* kadar bu kadro ile sahaya çıkarız diye düşünüyorum ancak sol bekte kim olur muamma. angelino ile devam edilmeyecek ve ocak'ta sol bek alınacak ise maalesef kazım can'dan başka alternatif yok. ben sanchez apo tandemini bozmaya karşıyım. çok iyi işleyen ikili. apo'yu sola atınca takımın ahengi de bozuluyor.

    ocak transfer dönemini, 29 günde oynayacağımız bu 8 maçlık fikstür belirleyecek gibi duruyor. ben bu 8 maçlık fikstür sonunda cl'de gruptan çıkacağımızı, ligde de en kötü fener'in 1-2 puan gerisinde olacağımızı tahmin ediyorum. nşa'da bizim 1-2 puan önde olmamız lazım zira fener'in fikstürü de zor ancak dünkü maçta* var ekibini gördükten sonra fener'in 1-2 puan gerisinde oluruz diye düşünüyorum.

    gelelim ocak transfer dönemine...

    angelino ile yola devam edilmeyecek ise bir sol bek kesinlikle alınması gerekiyor. boey'in cl performansını gördükten sonra kesinlikle aynı tipte bir bek alınmalı. yok skorermiş, yok asist yapıyormuş, yok ortaları çok iyiymiş bence bunlar manasız cümleler. ligde zaten oyunumuz pres hatta avrupa'da da aynı. boey'in şu ana kadar üstünlük kuramadığı kanat oyuncusu yok. aynı tipte bir sol bek bulursak önde oynayan zaha/kerem gibi futbolcuları da rahatlatır, sürekli defansa yardıma gelmelerine gerek kalmaz.

    ndombele sanırım olmayacak. yattığı yerden 1,75 milyon euro aldı şimdiye kadar. hoca torreira'yı 8 gibi kullanıyor, hücum aksiyonlarında ileri gönderiyor, önde baskıyı torreira ile sağlıyor. bu sebeple ndombele'den çıkıp kesinlikle bir 6 numara alınması gerekiyor. bu arada hoca venico'yu isterken haklıymış ama işte transferin son gününde 32 yaşındaki adamı almaya yeltenmek ve taraftardan tepki gelmeyeceğini düşünmek... erden timur'un hesaba katamadığı bir denklem oldu sanırım.

    eğer bütçe var ise yedek santrfor da alınmalı. icardi 6-7 maçtır sakat ve her maç iğne ile sahada. herkes icardi'nin iyileşene kadar yedek beklemesini gerektiğini söylüyor ancak bakambu yetersiz. farklı tarzda santrforlar olması bir kenara bakambu galatasaray'ın santrforunda oynayamaz. okan hoca da bence bu yüzden icardi'ye sen bekle demedi/diyemedi. çünkü yedekten girecek adam yetersiz.

    son kertede 12 kasım 2023 gününe kadar bence gayet başarılı bir performans sergiledi takım.
    avrupa'da 2 maçta 2 puan alırsa gruptan çıkacak ve ligde de bu akşamki maça göre belki de hâlâ lider kalacak. eksikler var ancak takıma başarısız diyemeyiz. bu 8 maçta da başarılı grafiği devam ettirip yola devam etmemiz lazım. izleyip göreceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın