• 34516
    takım şu an geçen yıl yaşanan ve rashica’nın takıma girmesiyle çözülen tıkanma noktasında. o zaman da verimsiz, gol atamayan, hareketsiz bir oyun vardı. milot rashica, yunus akgün yerine ilk 11’e monte dahil edildi ve oyun da sonuç da geldi.

    okan hocadan beklentim bu yıl benzer bir maharet göstermesi. mesela hücumda yaratıcılık çok kötü. kerem aktürkoğlu yerine kerem demirbay denenebilir forvet arkasında. dün akşam * uzaktan şut gerekirdi bunu da yapabilirdi demirbay. gollük ince paslar atabilirdi. zaha’yı, ziyech’i, icardi’yi kaleciyle karşı karşıya bırakabilirdi. bu pas ve şut yeteneği zaten adamın özellikleri. en fazla kerem aktürkoğlu kadar top kaptırır zaten daha fazlası olmaz.

    bir şekilde birilerinin dahil olması lazım. takım aşırı hareketsiz ve akıldan yoksun. saha içinde takımı yönlendirecek bir komutan lazım. kardeşim mal mal pas verme, oraya uzun top atma, şu şutu çek, ortayı görerek aç falan diyecek saha içi lider lazım. takım içinde yoksa da farklı bir dokunuş gerekiyor. ndombele, kerem demirbay, bakambu, gerekirse takıma enerji verecek koşacak basacak hamza akman, efe akman gibi oyuncuları dahil etmek gerekiyor. yoksa ligdeki oyun sezon başından beri zevk vermiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın