resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1762
    çok uzun zaman oldu ve artık ben kendisi hakkında kesin kanaate ulaştım. zaha bir kere çok akıllı ve futbolu da çok iyi biliyor. pas oyunu konusunda açıkçası beklentimin üzerinde bir performans gördüm. ancak pas yeteneği değil bizim alma sebebimiz kendisini. burada herkes tek bir ağızdan keita’nın daha yeteneklisi yazıyordu transferi sonrası. zaha keita’nın k harfi bile olamaz şu haliyle maalesef. keita dediğiniz adam roberto carlos’u yumruklayarak ilerleyen bir patlayıcıydı.

    futboldan az çok anlayan birisi zaha’nın depar atmaktan çekindiğini çok net anlar. açık bir şekilde vücudunun farkında ve kendisini kollayarak oynuyor. maçın içinde pek çok kez takım onun bireysel yeteneğine güvenmek istiyor ve oyunu onun tarafına çeviriyor. kendisi ise sorumluluk almaktan çekiniyor. sorumluluk aldığı kasımpaşa maçında neler yaptığını da gördük zaten.

    sözün özü zaha’dan zaha performansı beklemeyi bırakmalıyız. zaha da bence vücudunu irileştirip daha farklı bir profile dönebilir. bence nwakaeme gibi takılabilir türkiye’de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın