• 34494
    öncelikle bu can sıkıcı akşam için hepimize geçmiş olsun.

    (bkz: 11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçı)

    herkesin heyecanını anlıyorum ama önce şunun farkına varalım ki gerek biz gerek fenerbahçe çokça puan kayıpları yaşayacağız. namağlup şampiyonluklar vs ütopya. kayıp konusunda sakin olalım lütfen. takım, hoca, taraftar alması gereken dersleri alacaktır.

    teknik konulara gelecek olursak, her maç anlık hatalar için oyuncuları direkt ham yapan kitle var. uzun maratonda herkesin kötü günü olabilir. iyi sonuçlar aldığımız maçlarda da bu oyuncular ve hocamız bunu başardı.

    bugün özelinde sakin bir analiz yaptığımda gününde olan tek oyuncumuzun ucundan kıyısından barış alper, ve her zamanki istkrarıyla torreira olduğunu söyleyebiliriz. boey de dahil olmak üzere diğer tüm oyuncularımız vasatın altında kaldı.

    takımın tat vermemesindeki en önemli etken birkaç haftadır süregelen kerem-zaha pozisyon değişikliği oldu maalesef. buna ek olarak da iğneyle oynayan icardi. ben kerem’in özelliklerini bu formasyonda emdiğimizi düşünüyorum kesinlikle. kerem ve zaha’yı aynı anda oynatmanın tek yolu birini bir kanada, diğerini bir kanada atıp maç içinde de yer değiştirmelerini sağlamak.

    bir de romantizm kaynaklı bazı yetersiz oyuncularımız var. bugün oynamasa da nelsson, sürekli süresi çalındığı iddia edilen kazımcan gibi. burası galatasaray arkadaşlar. bu oyuncular en fazla yedek olur bu takımda. hatta kazımcan kalibresinde bir arkadaşımız en fazla düşme hattındaki anadolu takımlarında oynar. okan hocam bu konularda çok keskin ve realist olduğundan içim rahat.

    bu yenilgi umarım bizi uykudan uyandırır. bu milli maç arası da artık düzgün formasyon ve 11’i tespit etmeye yarar. (avrupa ve lig olarak 2 ayrı 11 ve taktik)
App Store'dan indirin Google Play'den alın