• 34456
    sahadaki düzenimiz ile ilgili şöyle bir düşüncem var ama;
    bence artık ziyech'i 10 numara pozisyonunda denemeliyiz. kilit pasları, oyun gorusu bize gerekli olan yetenekleri. hizi ve fiziği güçlü olmadigi icin kanatta oynayamaz bence. iyech yorulduğunda mertens girer oyuna.
    sag kanat gorevi barış & teteye bırakabilir. solda da kerem-zaha değişmeli oynarlar. ligde yerli kuralı sebebiyle bir kanatta turk varken digerinde yabancı kullanabiliriz. zaha/baris oyuna baslar sonra yerlerini kerem/teteye bırakır. yada ilk yari kerem/tete baslar ve degisirler maçın gidisatina gore.
    kanat oynamak güç, dayaniklilik ister. sürekli ileri geri koşup bir de ortalar kilit paslar atmak kolay degil. 45 dakika oynatıp tum enerjilerini 45 dakika içerisinde harcamaları istenirse hepsinden maksimum verim alabiliriz bence. düşünsenize kerem kendini 90 dakika koşup heder edeceğine, 45 dakika tam kapasite oynadigini!
    orta sahada rakibe gore torreira/kaan, torreira/sergio ve torreira/ndombele ikilisiyle oynayabiliriz. eğer ki torreira'yi ileri atmak istersek, yada kart cezalisiysa yada dnlendirmek istiyorsak yerine kaan yada davinson kullanilabilir!
    sol bek kazimcan/angelino (angelino sezonun ilk yarisinda kalan maçlarına gore gönderip oyuncu bakabiliriz boye tarzında).
    sag bek boey mükemmel. dilegim yedek olarak debois'in geri gelmesi.
    defansimiz allah sukur çok iyi. davinson, nelsson ve apo. nelsson gidecekse yerine baskasına bakmalı yada emin bayram veya ozan kabak düşünülebilir.
    kalecimiz kedimiz musleramiz harika.
    ileride icardimiz super. halil bence yetersiz. bakambu kalan maclarda performansa gore degerlendirilir.

    devre arasında mutlaka iyi ve hazır bir orta saha isimizi daha da kolaylastirir ligde. giden oyuncular olursa angelino, nelsson, halil, ndombele gibi onların yerine transfer yapmamız gerekebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın