• 34449
    avrupa’da 90’lı yıllara dönme yolunda bir adım daha atan takımımız.

    iyi takımlar, kendine denk ya da kendinden daha iyi rakiplere karşı da tempoyu belirleyebilme gücüne sahiptir. tempoyu belirleyebilmek aslında oyun aklı, fizik gücü, mental dirayet, taktiksel çeşitlilik gibi birçok alt başlığın toplamından oluşuyor. bu gücün üzerine ne kadar kalite enjekte edebiliyorsanız o kadar elit takım oluyorsunuz zaten.

    galatasaray geçen sene iyi bir takımdı. ama kalite.. mauro icardi dışında eh işte. o yüzden devre arası zaniolo’da şartlar zorlandı. bu sezon başında da ille de kalite dendi. mükemmel bir transfer sezonu geçirmedik ama kalite enjeksiyonu yapıldı. bu ciddi bir riskti aslında. çünkü çeşitli sorunları olan kaliteli oyuncular saha içi ya da saha dışında, iyi takım inşaatına zarar verebilir.

    wilfried zaha, hakim ziyech, ya da tanguy ndombele henüz beklediğimiz kaliteyi yansıtamadı ya çok kısıtlı etki sundu. ama kadrodaki her oyuncumuz okan buruk galatasaray’ına saygı duyuyor. bu görüntü her gün dünyaya yayılıyor.

    8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı’nda galatasaray iyi oynadı, pozisyona girdi evet. ama beni en mutlu eden, dünyadaki en zor deplasmanlardan birinde, elit bir takıma karşı oyunu konttol altında tuttu takımımız. saman alevi gibi parlamadı. parladı, bekledi, uyuttu, baskı kurdu. farklı oyunlar izletti bize. ilk üç şampiyonlar ligi maçımızda 90 dakika iyi takım değildik. 30-60 dakika iyi takımdık. dün 75-80 dakika iyi takımdık. çünkü wilfried zaha ve hakim ziyech gibi oyuncularımız bu takıma allianz arena’da da , rize şehir stadında da saygı duyarak oynuyor. çünkü okan buruk yönetiminde iyi takım olmaya zarar vererek formayı alamazsınız. buna destek verdiğinizde de mutlaka alırsınız.

    her geçen gün büyüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın