• 34444
    8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı özelinde uykularımız kaçtı, çok üzüldük belki ama bardağın önemli bir kısmı dolu. buna hiç şüphe yok.

    çok uzun süredir bu seviyede rekabetçi bir takımımız olmamıştı ve bence bu takım 2013 galatasaray'ından daha çok şey vaat ediyor. taraftar olarak tek yapmamız gereken okan buruk ve erden timur'un arkasında durmak. sürdürülebilir bir yapıya kavuşmak için erden timur'un hedeflediği projelerin takipçisi olmak.

    ben dün sahada birkaç sene içinde bayern münih'i allianz arena'da, real madrid'i santiago barnebau'da yenecek seviyeye gelmesi mümkün bir takım gördüm. yeter ki sahip çıkalım.

    bakın beyler kimsenin girdiğimiz rekabetin farkında olduğunu sanmıyorum. ciddi ciddi 70 dakika boğduğumuz bayern'i niye yenemedik diye kıyameti kopardık. değişiklikler geç geldi diye okan hocayı eleştirdik. şahsen ben manu maçının son düdüğünden sonra bayern'e böyle pres yapmamalıyız diye düşündüm, yine bastık. ilk maçtan sonra ama deplasmanda olmaz dedim, şiddeti biraz düşürsek de yine bastık. benim diyen türk hoca anadolu takımı gibi gömülüp kontra arardı bu maçlarda.

    şunu kabul edelim ki erden timur'un da, okan buruk'un da vizyonu bizlerden çok daha geniş. ve bunun için çok şanslıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın