resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9004
    türkiye cumhuriyetinde eski sistemdeki cumhurbaşkanı gibi kullandığımız gibi adam. sayın başkan pek etliye sütlüye karışmıyor. karışırsa da yerinde karışıyor. işi başbakan erden timur yönetiyor. ön cephede o savaşıyor, ancak gerekli yetkiyi ve desteği dursun özbek ona veriyor. ama olası başarısızlıkta galatasaray başkanı olarak kalamaz. bu da galatasaray ile fenerbahçe arasındaki en önemli farklardan. öyle iki açıklamayla, iç mihrakla dış mihrakla başarısızlığın tamamını açıklayamaz. bakın ali koç'a, sanki asıl suçlu o değilmiş gibi yine taraftarını manipüle etti ve defalarca denenmiş olan başarısız yönetim şekline aynı tas aynı hamam devam ediyor. isterse bazı noktalarda mağduriyet olmuş olsun, galatasaray'da asla böyle bir şey olamaz.

    galatasaray'ın ideal başkanı olan kimse ali koç'un tam tersi özelliklerine sahip olan başkandır.
    1-zengin olması yetmez, o parayı nasıl kullanacağını bilmesi lazım.
    2-sermayedar-babadan zengin olması yetmez, para üreten projelere ve başarıya sahip olması gerekir.
    3-taraftar gibi olması yetmez, taraftarda olmayan sakinliğe ve soğukkanlılığa sahip olması gerekir.
    4-ağzı laf yapan demagog olması yetmez, sadece gerektiğinde konuşmasında yeterlidir.
    5-şunla bunla herkesle kavga eden birisi olmaması lazım. tam tersine kucaklayıcı ve birleştirici olması gerekir. rakiplerine bile centilmence yaklaşması gerekir.
    6-hak yiyerek, birilerini satın alarak başarılı olmaya çalışmaması gerekir. tam tersine adaletten yana olmalı ama hakkı yeniyorsa da yedirmemesi lazım.
    7-tek adam olmaması gerekir. tam tersine liyakatla atadığı kişilerin yetki ve sorumluluk paylaşımını iyi yapması gerekir.
    8-dediğim dedik, asla hatasından ders almayan, narsist birisi olmaması lazım. tam tersine hatalarından sürekli ders çıkaran birisi olması lazım.
    9-sonsuza kadar burada kalacağını düşünmemesi gerekir. tam tersine burada demokrasi var, seçimler var. kendisinin gidici, kulübünün kalıcı olduğunu bilmesi lazım. hele başarısızsa hemen gitmesi gerektiğini bilmesi lazım.

    bu saydığım özellikler ali koç'ta hiç yok. dursun özbek'te ise ekseriyetle var. dursun özbek'in tırnağını ali koç'a değişmem. fener taraftarı çok zengin diye ali koç'u yağlamaya devam etsin bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın