• 34409
    --- alıntı ---

    sezon başı sanchez transferi sonrası 4 stoperimiz var diyorduk, sanchez nellson abdülkerim ve kaan. bu akşam 4’ü de sahada ise bir yerlerde bir yanlış yapılmış demektir… buna rağmen oyunculara bu oyunu ikna eden okan hoca da giderek daha da büyüyor.

    --- alıntı ---

    https://x.com/...499669065703882?s=20

    kadro planlamasında hata yaptığımızı özetleyen bir paylaşım. çağsoy abim altına imza atılacak bir tweet atmış.

    sezon başında hepimiz kağıt üstünde mükemmel bir kadro kurduğumuza inanıyorduk. şimdi baktığımızda hatalı işler olduğunu görebiliyoruz. kimseye suç atmıyorum, gerçekten kağıt üzerinde orta saha hariç kusursuzduk, ki orta sahamızda da şampiyon yapan tandemi koruyup üstüne kerem demirbay ve ndombele gibi iki ekleme yapmıştık.

    aslında yapılması gereken basitmiş. zaniolo'yu kadroda tut, ilk transferin üst düzey, tartışılmayacak, ihtiyacımız olan tarzda, net katkı verecek bir orta saha. elimizdeki parayı ilk buraya basacaktık. ikinci yapılacak iş sol beke dengeli bir adam almak olmalıydı. rashica'yı yine kadroda tutma ama çıkacak fırsatları şu ikiliyi hallettikten sonra yap, zaha'yı, tete'yi yine al ancak şu iki bölgeyi garantiye al öyle kovala fırsatı. hatayı bu noktada yaptık biz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın