• 34366
    erden timur; garantiye gidip rashica ve iyi bir orta saha alabilirdik ama daha çok gelişmek için risk almak lazım demişti. tete ziyech zaha ndombele transferlerini böyle okumak lazım. adam sonuçta çok başarılı bir ticaretçi ben galatasaray sevgisini ve kafa yapısını anlayabiliyorum.

    ancak gelinen noktada orta sahaya çok ince bir müdahale lazım. şu oyuncular gitsin şunlar gelsin ergen transfer taraftarı gibi bir baskı oluşmazsa ufak dokunuşlar takım kurgusunu devam ettirir.

    beşli orta sahada şu an toreira ve kerem net iki adam. onlarda da toreira bir 6 numara oluyor bir 8 numara. kerem bir sol kanat bir forvet arkası. rolü yeri belli üç ezber olması gerekiyor ve çizgi oyuncularından biri orta saha özellikli olması gerekiyor. güncel fenerbahçe takımı ve geçen sezonki bizim güçlü net oyunumuzun sırrı bu. bu iki müdahaleyi takım içinden de yapabiliriz ya da kış transferiyle de olabilir.

    bizim gördüğümüzü okan buruk- erden timur ikilisi de görüyor. bilinçli bir kumardı bu. bu kaliteli insanları strese sokmadan hamlelerini beklemek lazım. sonuçta kazasız belasız ağustos’tan beri ilerliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın