• 34364
    eleştirilmeyen sadece bir iki unsuru olmasına rağmen(benim de eleştirdiğim bir çok isim var); mevcut durumda ligin açılış maçı kayserispor maçı dışında, beklenmedik puan kaybı yaşamadık, ligde 2.sıradayız ve ş.l. de de ilerleme şansımız hala devam ediyor, en kötü kendimizi uefaya atarız diye düşünüyorum.

    yani biraz sakin olmalıyız gibi geliyor, ligde hala zorlandığımız maçlar oynuyoruz, fakat bunun sebebi birazda ş.l. maçlarında hem fiziksel, hem de mental olarak çok yüksek eforlar harcamamız.

    fenerin iyi gitmesi de bizi etkiliyor ister istemez ama sağlam durmalıyız, fenerbahçe hala çok kırılgan bir camia, işler biraz rayından çıktığında kendi kendilerini imha etme ihtimalleri epey yüksek.

    diyelim ki düşmediler ve şampiyon oldular, en kötü ihtimalle lig ikincisi olup, seneye ş.l. ne gitme şansımızı sürdüreceğiz, ve bu da bize nakit ve güç getirecek, bizim yöneticilerimiz mali imkansızlıklarla transfer yapmaya çalışırken, adamlar neredeyse sınırsız imkanlar ile transfer yapıyorlar.

    her halükarda totalde onlardan daha avantajlıyız, takıma yük olmadan taraftarlık yapabilmeliyiz bu sene.

    eleştirelim, kötü gördüklerimizi her zaman dile getirelim, ama enseyi karartmayalım, ben bu takıma, hocaya, yönetime güveniyorum, avrupada yeniden başarılı olmamız ligdeki her başarının önünde olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın