• 34363
    oyunu oturmuş bir takım, sahada ne yapmaya çalıştığı belli olmayan takımlardan değil. ayrıca türkiye ligi'nin gereklerini yapan ve rakiplerin zayıflığının farkında olan bir takım var. aynı oyunu aşağı yukarı fenerbahçe de oynuyor ve sonuç alıyor. maalesef diğer takımların aşırı zayıflığı bu cüretkar oyunu cezalandırmaya yetmiyor.

    bu takım 22-23 sezonundaki takımdan güçlü mü, işte orası tartışılır. çünkü eksik 3 bölge olan sol bek, 6-8 numara ve 10 numarada transferler yapılmadı ya da o transferler tutmadı. sol açık ve sağ açığı da yeniledik bu arada. o mevkilerde de vasat performanslar görüyoruz şimdilik. ama takımın omurgası sağlam olduğundan şu ana kadar çok iyi idare ettik. oyunumuz hazır ama oyuncularımız hazır değil kısaca.

    fenerbahçe ile olumsuz anlamda tek farkımız onların formda oyunculara sahip olması. biz ise o vitesin artmasını hala bekliyoruz. eğer şampiyonlar ligi maceramızdan moralli, sakatsız ve az yıpranarak ocak ayına çıkarsak avantajlı olan da biz oluruz. çünkü o zamana kadar seviyemizi artırmış olmamız lazım. ama yine de ligde fenerbahçe'yi yakın takip etmek zorunda bu takım. organize kötülüğün a planı ligde erken bir kopuş sağlatmak, yıllardır böyledir, bunun farkında olmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın