• 34359
    bu takımı şu anda kadrodaki 4 isim sırtlıyor: icardi- torreira - boey ve apo. istatiksel olarak hem ligde hem de şl'de şu anda iyi bir noktadaysak bu 4 arkadaş sayesindedir.

    bizim bu sezona başlarken kadrodaki bireysel yeteneklerin toplamından daha yetenekli bir sistem takımı olmamız gerekiyordu. bunun için de öncelikli olarak transfer yapılması gereken bölge torreira'nın yanıydı. son gün yapıldı. tutmadı. bu bölgenin kritikliğinin sebebi geçen seneden farklı olarak takım oyununun yukarı bir seviyeye çıkması gerektiğiydi. eğer bu bölgeyi halletmiş olsaydık şu anda görece kötü, tutmadı dediğimiz transferler de çok fazla göze batmamış olacaktı.

    ancak tüm bunlardan bağımsız, genel olarak transfer politikası iyi yönetilemedi. kadro mühendisliği sıfır. kadroya bu kadar 'ya tutarsa' adamlarını eklersen bu şekilde kaos oluşması kaçınılmaz olur. bu transferlerde sosyal medyanın da etkisi oldu tabi. ben okan buruk'un zaha transferini istediğini düşünmüyorum mesela. yine aynı şekilde vecino'yu istemesinin sebebini yeni yeni idrak ediyoruz.

    ama hala daha ahlık vahlık bir durumumuz yok. bu oyuncular en kötü durumda her türlü elden çıkarılabilecek kalitede futbolcular veya orta saha'ya yapacağımız kaliteli transfer sonrası takım oyununun üst seviyeye çıkmasıyla kendilerini gösterebilecek kalitede futbolcular. ligi dengeli götürebilirsek + avrupa'da şubat'ı görebilirsek ara transfer dönemi torreira'nın yanına yapılacak hamle elzem olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın