• 34342
    iyi giden takımdır. allah nazardan saklasın. şampiyonlar ligi’nde 3’ü de birbirinden zorlu rakiplerle çok yüksek tempodaki mücadelelerden sonra ligde bu performans bence olağanüstü. rakibimiz fenerbahçe avrupa kupası maçlarında resmen rotasyon yapıyor yani avrupadaki maçların seviye farkını siz düşünün. ona rağmen sadece 1 beraberlik gerideyiz. ayrıca yeni transferlerin sadece 2 tanesinden faydalanabildik şu ana kadar. hakikaten olağanüstü.

    he bu arada devre arası transfer sezonu açılır açılmaz transfer bekleyen arkadaşlar da bir zahmet uykularından uyansın. geçen sene koskoca 1 yıl yönetimde olanlar orta saha ve stoper transferini 4 eylül’de yaptı. bizde gelenektir, yöneticiler her kim olursa olursa çalışma falan yapılmaz. allah için bir gün bir transfer dönemi söyleyin ilk gün takımın en ihtiyacı olan bölgeye bir transfer yapabilmiş miyiz?

    o yüzden o konulara girip de bel bağlamadan takımda olan topçulara ve teknik heyete güvenelim. güvenelim ki eldeki topçuların performansı optimuma ulaşabilsin. her şeyi transferle çözemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın