• 34339
    kafa olarak rahatladiginda çıktığı ilk rakibin içinden geçecek olan takımdır. bugün eleştirilen tüm futbolcular o zaman göklere çıkarılacak. bu cümleyi yeni transferler özelinde söylüyorum ama ndombole bunun haricinde olabilir.

    bugün manchester maçını alan mertens ve zaha'nin hunharca eleştirilmesi yanlış buluyorum. angelinho için ise hala umutluyum. umuyorum hoca kendisinden vazgeçmediği sürece kendisi de toparlayacaktir. kendisinden tek beklentim orta açmak yerine içeri penetre olmaya çalışması veya buna yardımcı olmasıdır. kerem demirbay bir iki maç iyiydi ama zorlu fiksturde takım savunması için savunması güçlü oyuncu ihtiyacı doğduğu için sergio ve kerem direk seçeneklerden çıkarıldılar. bana kalırsa ikisi de 433 formasyonunda cok sağlam oynarlar ama formasyon kurbanı oldular.

    özellikle bu sene özelinde rakiplerin bize karşı ekstra önlem alarak oynamasından dolayı ve şampiyonlar ligindeki zorlu fikstur de eklenmesiyle beraber günü kurtararak oynuyoruz. bu beni rahatsiz etmiyor ama ilk defa 28 ekim 2023 çaykur rizespor galatasaray maçında gol atamayacagiz hissi oluştu. onun da sebeplerini zaten uzun uzun yazmaya gerek yok. nitekim bir takıma patlayacağız ama öyle böyle değil. ben o güne kadar sabırla bekliyorum. size de tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın