• 34332
    ciddi kadro zaafiyeti olan takımdır. geçen sene şu kadar maç kazandık, şampiyonduk vs; bu artık geçen senenin konusu. ne rakibimiz geçen seneki rakip, ne de biz geçen seneki takımız.

    ortasahamızda kocaman bir delik var. ndombele, demirbay, kaan üçlüsünü toplasak geçen seneki sergio etmiyor. e sergio'nun kendisi de geçen seneki sergio olmayınca orada nicelik olarak da nitelik olarak da felaket durumdayız.

    zaha, ziyech, tete üçlüsünü toplasak bir rashica etmiyor. diyeceksiniz ki e rashica'yı da görüyoruz beşiktaş'ta; o zaman durum daha da fena değil mi? sonuçta adamın verdiği katkının yarısını göremedik üçünün toplamında. gol atsınlar, asist yapsınlar demiyorum bile, onları da geçtim; oyuna katkı yok. oyunu hızlandırma, topu rakip kaleye taşıma, mücadele vs hiçbir şey yok.

    fatih terim zamanında da aynı eleştirileri yapmıştım. yine aynısını söylüyorum; bu takım eksik bir takım. hem de öyle 1-2 pozisyonda değil en az 4 pozisyonda eksik bir takım. okan hoca bu takımla olması gerekenden fazlasını yapıyor ama sonuçta kadroyu kuran da kendisi, adama sorarlar bu nasıl bir kadro mühendisliği?

    hem okan hoca hem erden timur bu transfer politakasının hesabını vermelidir. takım onlarca transferden sonra nasıl geçen seneden daha kötü bir takım oldu anlayabilmek mümkün değil. ocak ayında çok ciddi transferler lazım bize. ndombele, ziyech gibi adamları yollayıp yerlerine dinamik, genç isimler bulmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın