• 34308
    2023-2024 sezonunda, 27.10.2023 tarihine kadar 18 resmi maça çıkmış takımımız. bu maçların 3 tanesi şampiyonlar ligi grup maçı, 6 tanesi şampiyonlar ligi eleme maçı, 9 tanesi de süper lig maçıdır. peki galatasarayımız bu yoğun ve hayvan gibi zor olan fikstürde ne mi yaptı. sadece ve sadece 3 maçta istenen sonucu alamadı. birincisi (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)'nda berabere kaldı, diğeri de (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)'nda berabere kaldı, sonuncusu ise (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)'nda yenilgi ile ayrıldı. üstelik kopenhag ve bayern maçlarında gösterilen performanslar özellikle ilk yarılarda oynadığımız oyun ve karşılığını alamama durumu olmasa çok daha başka şeyler konuşuyor olurduk.
    istenen sonuçların alınmadığı maçlar dışında şampiyonlar liginde deplasmanda manu galibiyeti, ligde trabzon ve beşiktaş galibiyetleri dahil 8 maçı üst üste kazandı. velhasıl kelam bu takımın hocası, futbolcusu veya yönetimi eleştirilirken biraz bu durumu da göz önüne alıp eleştirilmesi gerekiyor. sezon başlamadan önce bu tarihe kadar böyle bir performansı göstereceğiz diye teklif sunsalar bunu kabul etmeyecek taraftar yoktu hatta azcık mantıklı ol şampiyonlar ligi fikstüründe bu denli başarılı olma ihtimalin yok diyecek de bir sürü taraftarımız olurdu.
    yani diyeceğim o ki kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.
    bende bir çoğumuz gibi bu yıl gerçekleştirilen transferlerin bir çoğunun fayda sağlamadığını düşünüyorum. davidson sanchez ve biraz biraz zaha ile tete hariç verim aldığımız yeni transferimiz yok. buna sebep olarak teknik heyeti suçlayamıyorum çünkü oynayan oyuncuları da aynı ekip çalıştırıyor. yönetime çok laf edemiyorum limit ve arabistan baskısıyla bu transferleri isim olarak değerlendirirsek yapabilmek büyük maharet ancak oyuncular hep ya tutarsa transferiydi. sonuç olarak devre arasına kadar minimum puan kaybı ile devam edip mümkünse solbek ve torerianın yanına okan hocanın istediği tarzda bir futbolcu bulunup angelino ile ndombele'den çıkılırsa bizi çok daha güzel günler bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın