• 11
    sapla samanı karıştırmış pankart. olan bitenin kudüsle hiçbir alakası yok ve emin olun gazzede yaşananlar, kudüste veya batı şeria da yaşayanların bile bizim umurumuzda olduğu kadar olan biten umrunda degildir.
    bu olan bitenlere, orada yaşayan sivillere karşı yapılanlara üzülmemek elde değil. ama netenyahu denen adama kendi vatandaşları lanet ederken sıradan bir müzik festivalini bombalayan ve orada da "masum sivilleri" tuvaletleri tarayıp öldüren israili durup dururken bombalayan ve bu olayları buraya kadar gelmesine neden olan ise hamas denilen örgüttür.
    evet bu duruma kayıtsız kalmayalım, gazzedeki siviller için gereken tüm girişimlerde bulunalım, ama pkknın özellikle kuruluşunda ve palazlanmasında tüm kadrolarını filistin kurtuluş örgütü kamplarında eğiten, kıbrıs davamızda her zaman rumlara açıktan desteğinı hem yasser arafat hem de mahmud abbas ile belirtmekten geri durmayan, doğu türkistanda çin'in türklere karşı uyguladığı soykırıma destek veren filistin için bu canhıraş destek çabası neden?
    çok fazla uzatmak istemiyorum ama kendi ülkesinde olan depremde yıkılan binaların altında 3 gün bağıra bağıra bekleyip can veren vatandaşlarına gitmeyen ülkenin insanı, insan değilmiydi?
    son olarak şunu belirteyim. israil'i korumak için amerikanın uçaksavar ve hava füze koruma sistemi yerleştireceği ülkeler tam liste... suudi arabistan, katar ve birleşik arap emirlikleri... anlayana...

    edit: ermeni soykırımını unutmuşum bu arada.. devlet başkanı mahmud abbasın soykırım anıtı önündeki pozlarını da hatırlatayım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın