• 34284
    eleştiriler olabilir her daim ama bu takımın seviyesi bambaşka seviyelerde artık. şu an çok övülen fenerbahçe'ye istediği an 3 atabilecek bir seviyede. özgüven tavan. bayern ile oynuyorsun, 1-0 geridesin, penaltı kazanmışsın, normal şartlar altında stres yüklü olman lazım ama panenka ile gol atıyorsun. bakın bu mesajdır. dün, bayern karşısında real de oynasa bu seviyede oynardı, liverpool da olsa bu şekilde oynardı. oyuncu kalitemiz bu tür takımlardan aşağıda olmasına rağmen bu durum böyle. bence bayern deplasmanında çok daha iyi oynayacağız, öyle hissediyorum. puan ya da puanlar alabiliriz ama alamazsak da sorun değil. manu ve copenhag'ı yenip yolumuza devam edeceğimizden eminim, bir gram şüphem yok artık.

    geçen sezon başakşehir maçından sonra gayri-resmi, fenerbahçe maçından sonra da resmi olarak bu lig bitti demiştim, entry'lerim duruyor hala. bu sezon özelinde özellikle manu ve bayern maçlarından sonra ligde yanımıza yaklaşabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. dediğim gibi ligde herhangi bir maça konsantre olalım, 3 atıp bırakırız. deplasman ya da içeride hiç farketmez. bambaşka bir seviyeye geldik artık. bunu görmemek cidden ayıp olur.

    eleştirin, her daim eleştiri olsun ama bu takımın tadını çıkarın. 96-2000 dönemi gibi bir galatasaray geliyor. eleştiriden ziyade tadını çıkarın derim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın