• 275
    ilk yarısı 0-0 sonlanan maç. 2 tane net pozisyonumuz var ikisi de vites yükseltip kanattan ilerleyen oyuncularımız sayesinde geldi. ikisinde de başrol kerem aktürkoğlu'ydu. birinde icardi vuramadı, diğerinde kerem çok kötü vurdu. biraz tempo yapsak golü buluruz. rakibin tek olayı hücum oyuncularımıza 2 kişi aynı anda basmak yardıma giden o 2. oyuncunun boşalttığı alana koşu gösterdiğimiz an pozisyonlar gelecektir ama onun yerine boş beleş paslar maalesef yapıyoruz yine. özellikle muslera'nın hadi gel kale vuruşunu sen kullan abdulkerim olayını acilen bırakması lazım. 3 kere denedik 3'ünde de bir halt olmadı. zaten adamlar 3. alan değil 2. alan baskısı ile oynuyor. birkaç kez hızlı atağa çıkıp o atakları şutla bitirebilsek ufaktan dirençleri kırılacaktır zaten.

    rakipler, genelde bize karşı içerde dışarda fark etmeksizin 'çanakkale geçilmez' oynadığı için antalya'nın biraz daha pozitif bir futbol oynaması renktaşlarımı şaşırtmış burada okuduğum kadarıyla. ama bence yukarda da dediğim gibi antalya'nın pek bir numarası yok. kazımcan'ın rakibi sağ kanatları çakallık peşinde, paso faul kovalıyor, buksa da ilk girdiği pozisyonda golü atmak üzerine odaklanmış şekilde pusuda bekliyor. bunlar, hakemin çifte standartlı faul kararları ile birleşince antalya sanki futbol oynadı illüzyonu çıktı ortaya.

    barış alper kendi standartlarına göre bile aşırı kötü top kaybıyla oynadı ilk yarı. en çok aksayan oyuncumuz oydu diyebilirim. maç öncesi rahat bir maç izlesek keşke dedim ama yine olmayacak gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın