• 34138
    derin bir kadromuz var ve bunu verimli olarak kullanmalıyız. ekim ayına geldik artık, takıma en son katılan eyüp aydın bile 22 gündür takımda. bireysel olarak %100ünde olmayan oyuncularımız olmasına rağmen birbirine alışkın olmayan oyuncular diye bir şey olmamalı. tabi ki bir kaç oyuncunun birbiri ile sinerjisi (icardi-kerem) daha farklı olabilir ama artık dişliler yerine oturmalı.

    fenerbahçe deplasmanına kadar 10 lig maçı ve 4 şampiyonlar ligi maçımız var. 10 maçta 25, 4 maçta 5 puan çıkarırsak hem şampiyonluk için hem de gruptan çıkmak için büyük avantaj elde ederiz.

    rakiplerimizin birisi son avrupa mağlubiyeti ile mental olarak çöküş dönemine girdi, diğeri ise tırıvırı takımlara karşı galibiyet dışında bir sonuç görmediği için kendini uzay takımı sanıyor. bu durumu avantaja çevirmek okan buruk gibi bir hoca için çok kolay.

    milli ara ile beraber bireysel performansların yükseltilmesi, okan buruk'un da topu rakibe bıraktığı oyun şablonunda uzmanlaşması gerekiyor. şampiyonlar liginde 2 kere bayern münih ile oynayacağız. bu şablonu çözmeden puan alamayız. ayrıca geçtiğimiz sene 6 derbi maçında sadece 5 puan kaybederek şampiyon olduk. bu sene de benzer bir performans göstermeliyiz.

    şampiyonlar liginde bu sene kupa kaldıracak halimiz yok. o yüzden ana hedefimiz gruptan çıkmak, gerisi ne kadar olursa kardır demeliyiz. şampiyonuk sürdürülebilir başarı için anahtar görevi görüyor çünkü şampiyon seneye ön eleme oynamadan gidebilir ve bu da kemiksiz cl geliri demek. kur farkının henüz tavan yapmadığı bir dönemde (maalesef daha kötü günler bekliyor ülkemizi) euro bazlı gelire odaklanmak herşeyden önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın