• 6081
    15 senedir katılamadıkları bir organizasyonla ilgili fikir belirtme haddini kendinde bulan topluluk. ısrarla bu konuyla ilgili konuşuyor herifler. beşiktaş yenilir laf atarlar, biz yeniliriz laf atarlar. oğlum sizi anne babanız neyle besliyor? beyne giden damarlarda bu seviye tıkanıklığın bilimsel bir açıklaması olmalı yani.

    15 senedir şampiyonlar ligine en yakın anlarınızı, söğütlüçeşme ile seyrantepe arasındaki mesafe belirliyor. belki geliyordur müzik oralara.

    ulan en son katıldığınızda doğan çocuklar liseye başladı. lisede olanların çoğunun çocuğu var. ps2’den ps5’e geçildi. ulan gençliğiniz o müziği duymadan geçti. ömrünüzün en güzel yılları bitti müziği duyamadan. gece ıslak rüyalarınızda o müziğin kadıköy’de çaldığını görüyorsunuz. yarın öbür gün sizi ucl torbalarında görseler “bir yanlışlık oldu herhalde. avrupa ligi’ne gönderelim” der, postalarlar sizi. konuşmayın oğlum siz. sizlik bir şey yok burada. ne tebrik edin ne dalga geçin. burası sizin dalga bile geçemeyeceğiniz seviyede. bakın işinize. trnava mrnava işte takılın oralarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın