• 831
    çok iyi gazetecidir, çok severim. yapmış olduğu bilim programları bu ülkeye çok fazladır. şu sıralar habertürk'ten ayrılıp dijital yayında bilim programı yapmaktadır. bu konularla ilgilenenler kanala abone olabilirler;

    https://www.youtube.com/@TekeTekBilim

    gelelim hagi mevzusuna, ben imparator'un direkt olarak hagi'yi istemem dediğini düşünmüyorum. daha önce de söylendiği gibi fatih terim bir sistem antrenörüdür. o sıralar kafasındaki sisteme uyabilecek farklı oyuncuları istemiştir diye düşünüyorum, zaten hagi de bize gitmeseydi meksika'ya gidecekti. eskisi kadar popüler bir oyuncu değildi. 94 dünya kupasının üzerinden 2 yıl geçmiş ve kendisi artık 31,5 yaşındaydı. o yüzden terim'in kafasında farklı alternatifler olduğunu düşünüyorum ama kafasındaki futbolcular olmayınca bu kez hagi için yönetime baskı yaptığını biliyoruz. maaşını bile kendi cebinden ödemeyi teklif ettiğini defalarca duyduk hem kendisinden hem de başka ağızlardan.

    2013'de de sneijder yerine kaka'yı istemişti ama sneijder olunca ona göre bir planlama yapmıştı ki bence o dönem sneijder'in gelişi çok daha iyi oldu. kaka'nın o dönem kariyer gidişatına baktığımızda zaten çok doğru bir karar olduğu anlaşılıyor.

    niye bu kadar olağandışı bir durummuş gibi yaklaşılıyor anlamadım valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın