• 239
    maçın seyredebildiğim kadarından*anladığım kadarıyla, bursaspor gol yememek için çıkmıştı sahaya. arada kontradan da bir gol sıkıştırırsam ne ala diye düşünmüş ertuğrul sağlam. mustafa kemal atatürk'ün, "hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır" cümlesinin devamını değiştirip, bu maçın taktiğini oluşturmuş sağlam hoca. cümlenin devamı ise şöyle geliyor sanırım; "o satıh ceza sahasıdır." ceza sahasında topla buluşan ve kaleye şut çekme ihtimali olan her galatasaray futbolcusunun önüne en az iki bursaspor futbolcusu atladı. attılar kendilerini resmen, vücutlarını siper yaptılar topa.

    galatasarayımın ise aklı başına geç gelmiş anlaşılan. eskişehirspor*, trabzonspor* ve dahi sivasspor*maçlarında bu oyunun yarısını oynayabilsek şimdi şampiyonluk türküleri çığırıyor olabilirdik. olmadı olamadı. fenerbahçe*maçını bunların dışında bırakıyorum çünkü o maçlar her zaman olağandışıdır.

    bir sezonun hikayesini sona erdiren maçtı neticede. 2010 - 2011 sezonunda uefa avrupa liginde final hedefleyerek başlayacağız ve neler olacak hep beraber göreceğiz.

    son bir söz aykut erçetin için. sezon başından beri atıp tuttuğum tüm entrylerimi bana yedirmeye ant içmiş sanırım, kaleyi devraldığından beri inanılmaz kurtarışlar yapıyor. helal olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın