• 413
    galatasaray üzerinden, biraz da bizim yardımlarımızla şampiyonluğa çok yaklaştılar şu an.

    kadıköy'deki fenerbahçe maçını kaybettik, bizim iyi gün taraftarı protesto dedi, takıma küstü, başladık geriye gitmeye. bu maçta baros'u aylarca kaybettik, üstüne keita'yı da haftalarca kaybettik, hem moral hem de fiziki olarak düşüşe geçtik.

    tam toparlanıyorduk ki, sami yen'deki maç geldi çattı, fenerbahçe'nin puan olarak üzerindeydik, onu da kaybettik, daha da düşüşe geçtik. taraftar daha da bir küstü, olumsuzluklar yakamızı bırakmadı gitti.

    sonra ölüm kalım maçı dediğimiz bursa'ya iki puan kaybetttik, ama 2 puan da kaybettirdik. fenerbahçe sayemizde lider oldu.

    şampiyonluğa giden yolları, üzerimizden geçti. ama bakıyorum, biz de izin verdik. maçtan önce futbolcular motive olmalı, taraftar bileniyor. maç sonrası "olan oldu biten bitti" demeliyiz ama takıma küsüyoruz. maç sırasında tezahurat yapmayı unutan da, henüz maçın bitmesine 20 dakika varken kalecimizi ıslıklayan da biziz ama. biz bu kulüple olan rekabeti yönetmeyi bilmiyoruz, bence sorunumuz bu.

    fenerbahçe maçı diğer maçlar gibi diyenler de taşa tutuluyor, tüm amacı fenerbahçe rekabeti olanlar da. biri denge mi dedi? şu an fenerbahçe'yi şampiyonluk yoluna sokan işte bizim bu dengesizliğimizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın