• 2667
    bizim maçtan (23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı) önce çağdaş hoca'yla avrupa yapmaları çok olası falan dedikten sonra bir bize, bir de fener'e (28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı) öyle böyle ezilmeyerek kaybetmeleri benim için sürpriz olmuştu.

    kadrolarında kalite var, ama takım yapısını çok acayip kurmuşlar. takımın tamamında bir tane ön libero var, eden karzev (mahmut 35 yaşında sakatlıktan dönmeye çalışıyor). bir tane çok proje bir merkez orta sahaları var, mehdi abeid diye. onun harici hücuma dönük oynamayan futbolcu yok takımda. çağdaş hoca bizim maçta kopenhag'ın yapmaya çalıştığını yaptı, 4-1-4-1 gibi dizilip karzev arkayı tutarken geç koşularla şut bulmaya çalıştı ama orta sahada çok ezildi. fener maçında dubois, abdoulaye ba ve opoku statü gereği oynayamayınca takımda defans ve orta saha kalmadı, karzev'i sağ beke çekip (ömer ali şahiner sakat, şener özbayraklı da kadrodan kesilmiş sanırım) 4-0-6 oynamayı denediler.

    takım bu haldeyken gidip hücuma dönük oyuncu doldurmak (dennis, pelkas, piatek) çok saçma iş olmuş. lig bu kadar kötüyken avrupa kupalarına gitme şansı ellerindeydi. kışın adam bulup toparlarlar, ama o zamana kadar küme potasından tırmanmaları lazım önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın