resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2294
    25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maci sonrası verdiği röportajda galatasarayın tüm polyanna taraftarlarına ayarın kralını vermiş kaptanımızıdır.

    ne demiştir efendim şampiyonluğun ne zaman gittiğine inanıyorsunuz sorusuna''ali sami yen de oynadığımız fenerbahçe maçından sonra''...

    bu ne demektir biliyor musunuz? biz futbolcular bile şampiyonluğa inanmıyorken şampiyon olabileceğimizi düşünen polyannalar vardı demektir.

    allahtan ben onların arasında değildim. gerçekten onurlu mücadeleleri desteklenecek 2009-2010 yılı galatasaray erkek basketbol takımı ile ilgileniyordum polyannalar kendileri bile şampiyonluğa inanmamış galatasaray futbol takımının acabalarıyla ilgilenirken.

    saptırmaya çalışıp kesinlikle en azından şampiyonlar ligi umuyorduk diyenler için; öncelikle artık türkiye ligi 2. si için şampiyonlar liginin bir hayal olduğunu hatırlatır ama yine de gönülleri olsun hadi şampiyonlar ligicileri bir kenara bırakalım demekteyim. onlara da kazansak bile bursasporun kayserispor ya da beşiktaş karşısında puan kaybedebileceklerini düşündükleri için bir pes doğrusu gönderelim.

    keşke ben yanılsaydım ama gerçekler böyle dostlar. ben demiyorum kaptan diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın