resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2727
    galatasaray’ımızda uzun yıllar görev yapmasını dilediğim yönetici. yalnız kurduğu kadro kalite olarak tartışılmasa da uyum ve tempo anlamında büyük sıkıntılara gebe. şurada yazar arkadaşımızın bahsettiği gibi;
    (bkz: #3738165) bir fikstürümüz varken, 3 kulvarlı sezonda neden temposuz ve yoğun maç trafiğini kaldıramayacak oyuncular aldık?

    hazır olması ayları bulacak ve maç eksiği olan ndombele ve hakim ziyech; temposu düştüğü için gönderilen kerem demirbay; fiziksel olarak hiçbir caydırıcılığı olmayan angelino gibi oyunculardan tempolu bir oyun harmanlamak imkansız gibi bir şey. bakın hepsi teker teker kaliteli, faydalı futbolcular. mali olarak da büyük başarıyla transfer edildiler. ancak bunların hepsinin en büyük defosu ne diye sorarsak herkes ‘temposuzluğu’ der. bu transferlere kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama tamamının ortak olumsuz yönü aynıyken neden böyle bir planlamaya gidildi? skorlar iyi gidiyorken kolay kolay kimse eleştirmez, fakat peşinen söylemem gerekirse bundan sonraki transfer dönemlerinde mutlak suretle profesyonel bir danışmanla çalışmanızı isterim. ayağınıza taş değmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın