resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2292
    25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maci sonrası verdiği röportaj sırasında kendisine sürekli olarak art niyet içeren sorular soran spiker olamamış kişiye mükemmel iki ayar vermiş olan kaptan.

    ilk olarak "şahsi olarak yaşadığın düşüş takıma da yansıdı" sorusu sonrası "sende hep şahsi sorular soruyorsun" gibi bir şey söylemiştir. daha sonra "bu başarısızlığı neye bağlıyorsun ?" sorusuna "benim suçum , benim yüzümden oldu" demiştir. daha sonras bu "insan" kendisine "hayır yani bıdı bıdı" dedikten sonra "evet benim suçum" diyerek bir kez daha ayar vermiştir. pardon üç etmiş.

    şimdi siz bir insanı sırf" yıpratmak" için "ahlaksız" ve "mantıksız" işler yaparsanız o insan size "normal" bir karşılık vermez. bir futbolcu sırf "galatasaray" futbolcusu ve "galatasaray" taraftarı olduğu için ona sürekli olarak "kasıtlı" terbiyesizlikler yaparsanız bu onu değil "sizi" yıpratır. ha nasıl yıpratır ? maaş ve prim problemi yaşamazsınız çünkü bunu karşılayan "birileri" zaten vardır ama bu durum sizi "yancı" yapar , başkaları tarafından kullanılan "piyon" yapar. sen "insan" olmalısın "piyon" değil derler böyle adamlar için.

    ve kaptan ; sen ister git ister kal ama seni sevdiğimizi ve senin için kötü hiçbir şey düşünmediğimizi bil. sen aslan olarak doğdun , hep aslan kalacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın