resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14997
    yaptığı hataların form durumuyla, teknik ekibin verdiği görevlerle vs. ilgisi yoktur. her topta oyun kurma zorunluluğu yok. her topa çıkma zorunluluğu yok. muslera çok sevdiğimiz bir efsanemizdir, ona laf yok ama bu golleri istikrarlı bir yer zaten. galatasaray'da oynadığı ilk maçta sanırım penaltıya sebep oldu, kırmızı kart gördü. bir fener maçında yine hatalı çıkışı ile penaltı yaptırdı. kendi sahamızda 2-0 önde olduğumuz maç sonra 2-2 ye geldi. yani bu hataların örnekleri yakın zamanda değil sadece, ilk geldiği günden bugüne her dönemde vardı. ayağı hep kötüydü. ezbere şekilde aslında ayağı iyi deniliyor. benim gözüm bozuk değilse her maç bir çok topu saçma sapan yerlere uzaklaştırıyor vs... hangi maça denk geldiği önemli bu hataların. önemsiz maçlarda göze batmaz pek ama şampiyonlar ligi maçına denk geldi mi olmuyor işte. bir de sanki kalemizde az pozisyon verdiğimiz maçlarda soğuyor mudur nedir oyundan, bu hataları yapmaya daha müsait oluyor. rakip dalga dalga kalemize gelirse o zaman daha çok devleşiyor. işin özü muslera futbolu bırakana kadar bu hataları yapmaya devam edecek.

    kerem de böyle mesela. çok önemli meziyetleri var. yıldız futbolcu kumaşı var. ama mental durumlardan dolayı eleştirdiğimiz top kayıplarını yapmaya devam edecek. istediğimiz kerem'e dönüşmesi için çok büyük bir zihinsel değişim geçirmesi gerekir.

    diyeceğim şu ki; ikisi de galatasaray için çok değerli iki futbolcudur. kazandırdıkları zararlarından kat be kat fazladır. 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçındaki rezalet performansları sürekli olmayacak. ikisi de üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. muslera yaşından ötürü belki daha fazla hata yapacaktır futbolcularımız için maç maç eleştiri yapıp totalde bize ne verdiklerine bakmak lazım. ne kerem ne muslera silip atılacak futbolcular değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın