• 34004
    öncelikle belirtmek gerekir ki galatasaray 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında ilk 45 dakikada sadece 6 dakika ciddi sıkıntılı oynadı. geri kalan tüm süre boyunca baskın, gol pozisyonlarına giren ancak sonuca etki edemeyen bir oyun vardı. bu pozisyonlardan sadece 1 tanesi sonucu değiştirse tüm camia bugün ne top oynadık ama inanılmaz bir başlangıçtı diye havaya girecekti. olmadı bazen ne kadar çok istenirse de o kadar çok ters tepiyor. aynı koşullarda kopenhag ile normal lig maçına çıksak skor çok daha farklı olurdu. en çok eleştirilen kerem aktürkoğlu, mauro icardi ve fernando muslera'nın performansları ile şu an bu grup maçlarına çıkabiliyoruz. tek problem bu üçlünün aynı maç da istediklerini sahaya yansıtamayacakları oldu, o da ilk yarı skora etki etti.

    oyuncuların üstüne gidilmesindense yapılan hataları nasıl düzeltiriz, ilk yarıda oynanan oyunu nasıl 60-70 dakikalara çıkartabiliriz gibi konuları konuşmamız gerekli takımımız için. ki zaten belli olan şey bu takım bu sene kalite, yetenek olarak çok üst düzey önemli olan sahayda takım oyununu nasıl yansıtacaklar ve skora gidecekler.

    karalar bağlanacak bir şey yok şampiyonlar liginden maksimum verimi alıp, planlamamızı takımı nasıl avrupada belli bir seviyenin üstünde tutarız diye düşünmek lazım.

    kadro yoruldu ancak müthiş bir rotasyon var ve henüz ilk 11 planında olan oyuncularımız da form tutmadı, bu oyuncuların bir an önce form tutması ve katkı vermeye başlaması gerekli.

    benim bu takıma inancım tam, hocamız da yapılamayan şeyler ve hatalardan mutlaka ders çıkartacaktır.

    (bkz: hedef avrupa)
    (bkz: hedef 24)
    (bkz: 2023-2024 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın