• 34002
    bir türlü bütünsel bir transfer politikasına kavuşamayan takımımız.

    önce fatih hoca ile yapılanma dedik. sadece ham yetenek aldık. sonuç? defalarca öne geçip skoru koruyamadık. git gide özgüven kaybettik sahada. sonuçlar gelmedi, burak elmas yönetimi saçmaladı fatih hoca inat etti derken tepetaklak olduk.

    bu transfer döneminde ise potansiyel satın almayı unuttuk. 10 milyon euro daha borçlanabilirdik. kaldı ki uzun vadeli ödeme şartlarını da kabul ettiriyor erden timur. merkez orta sahada ndombele yerine 5-6 m euro bandında bir potansiyele yatırım yapabilirdik. şampiyon takımın pasörünü tü kaka ilan ettik hep birlikte. daha iyisini alalım derken daha risklisini aldık. daha potansiyellisine gidebilirdik.

    forvet hattı için 2-3 m euro’ya bir iskandinav bir pivota gidebilirdik. kiralayabilirdik ya da alternatif olarak kadroda tutabilirdik. orta açmayı seven bir takımız. kim bilir bir niculescu golü atardı soğuk bir istanbul akşamında yine ingilizlere? boey’un arkasına 1 m euro’ya bir fransa 2 denemesi yapabilirdi. kalırsa boey’dan öğrenir kiralık giderse oynayarak öğrenirdi mesela.

    umarım ilerleyen dönemlerde bu tür transferleri de görürüz. sorunlu yıldızlar, fırsat transferleri gibi yatırımlardan rahatsız değilim. burası galatasaray. kaliteyi her zaman ister. ama potansiyele yatırım yapmakta hem saha içi hem ekonomik yönden bizim vazgeçilmezimiz olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın