• 33996
    (bkz: bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)ndan sonra naçizane görüşlerimi paylaşmak istediğim takımımız;

    zaha ve ndombele'nin hemen bir sonraki maçtan itibaren 11'e monte edilmesi, sergio'nun 11'deki yerine geri dönmesi ve sanchez'in acilen nellson yerine denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

    angelino savunma katkısı vermiyor diyenlere katılmamakla beraber hücum katkısını somut olarak göremiyor olmak beni biraz ürkütmeye başladı, bence kazımcan'dan bu kadar kolay vazgeçilmemeli, ya da angelino'yu bir de zaha ile görmeliyiz ve benzer performans alıyorsak ufaktan kazımcan'a dönmeliyiz gibime geliyor, ne oynadığını anlayamıyorum.

    mertens skor üstünlüğünü alana kadar sahada kalmalı çünkü mertens olmadığında takımın birlikte hareket etme kabiliyeti azalıyor gibi duruyor ve bu yaş takıntısını da aşmalıyız çünkü elimizde mertens'in ikamesi yok gibi, herkesin hemfikir olduğu gibi ziyech'i veya kerem'i oraya atıp deneyebiliriz ancak mertens gibi verim vereceklerini düşünmüyorum, mertens bile bu pozisyona alışana kadar ciddi miktarda maç oynadı geçen sene, bu iki oyuncunun mertens kadar verimli olacağının her maç üstün performans bekleyen bir taraftar grubuyla mümkünatı yok gibi duruyor.

    tete'nin dünkü çabası ve oyunu değiştirmesi çok kıymetliydi ancak ligde 11 oyuncusu olarak başarılı olmayacağını düşünüyorum. ligimizdeki kasap futbolcuların tete'ye dribling yeteneklerini sergileme fırsatı vereceğini sanmıyorum, dribling yapamadığında da burada kendimizi tete'ye söverken bulmamız olası olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın