• 138
    kendi hayatındaki mutsuzluğunu, içerisinde olan kötü negatif düşüncelerini gelip etrafa saçmaya çalışan taraftardır. aklımdakileri söylesem burada pilot olurum.

    bu bir eğlence. ben orada zevk almaya çalışıyorum. senin ailevi veya çalışma hayatında oluşan sorunlarını ben çekmek zorunda değilim. işine gelince takımı sevdiğimden veya para verip izliyoruz da diyemezsin. ben senden takımı daha çok seviyorum. kaybedince ben senden daha fazla üzülüyorum. ama tepkilerimi ayarlayabiliyorum. eleştirimi ortalama bir insan zekası kullanarak yapabiliyorum. tepkimi gerektiği zaman gerektiği şekilde yapabiliyorum. çünkü ben etrafına sürekli negatif saçan mutsuz bir adam değilim. işin para kısmına geleceksek kimse seni zorla kolundan tutup getirmiyor. verdiğin para da 50-100 euro arası bir şey. dünyanın en büyük futbol organizasyonunda bir maçı 100 euro verip izliyorsun. git önce neden bu haldeyiz diye ülkenin başındakilere sor. senin verdiğin para bir bok değil. kendini nimetten sayma. milyarlarca kişinin ilgi duyduğu bir eğlence ve spor sektöründe en üst seviye oyuncular tabiki de fazla para alacak. bu seni ilgilendirmez.

    her şeyden önce vicdanı olan bir insan senin bu arenaya çıkmanda pay sahibi olan futbolcuları yuhalamaz. o yüzden kalbin kötü işte. o yüzden negatifliğini her yere saçmaya çalışıyorsun. takımı düşünüyorum flan bahane. bir daha stada gelme. 50 euron cebinde kalsın. gerekirse ben vereyim sana. ama benim huzurumu kaçırma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın