• 137
    dün 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçını getiren oyuncu tete, uzak değil hafta sonu oynanan maçta eleştiri üstüne eleştiri yemişti, bir maç daha aynı performansı verse ıslık gelirdi kesin.

    ne tesadüf ki o samsunspor maçının adamı kerem aktürkoğlu da kopenhag maçının kötülerinden birisiydi ve kerem ıslıklandı. direkten dönen top girse kimse bu tepkiyi vermeyecekti, adım gibi eminim.

    anlık performansa anlık reaksiyon olayını bir türlü çözemedik. yuhlanan, ıslıklanan aktürkoğlu geçen sezon şampiyonlukta da, önceki sezon avrupa'da da ciddi performanslar verdi. yuhlanmaktan bir maç uzaklıkta olan tete dün maçı getirmese belki o da yuhlanacaktı, belki yarın öbür gün icardi 2 maç gol atamasın onu da yuhlayacaklar.

    peki gelelim kazanım yani sonuç kısmına. bir eylem yapılıyorsa bir sonuç beklendiği için yapılır. siz yuhlayınca kerem ne diyecek mesela? ha ben adam geçmeye asist yapmaya gol bulmaya çalışmayayım yuhlanmayayım dese elimizde kalan isim sadece koşusu olan bir kenar oyuncusu, bir nevi ibrahim üzülmez olacak. ki kerem her maçta üzerine bir şey koymaya çalışıyor, her maçta kendini bir öncekinden fazla geliştirmeye çalışıyor. aynı şekilde tete de öyle, herkes de öyle.

    ben söyleyeyim sonucunu: mastürbasyon. tribüne bilet alıp da gittiğinde her şeyi kendisine hak zanneden taraftarın içindekini boşaltma çabası. sorsan "yuhlamasak 2-2 olmazdı" diyecek aveller bile çıkar içinden, sanmayın ki yoktur. futbolu bilmeden futbolcu eleştirmeye, ıslıklama ve yuhlama ile bir şeyler değiştirebileceğine inanıyor.

    futbolcu yuhlamak ve ıslıklamak ile bir şeyler değişse fenerbahçe yıllardır şampiyon olurdu. eleştiri ile saçmalamayı birbirinden ayıramayan insanlar, ne olur siz tribüne gitmeyin. bir bilet parası vererek verdiğin yararı milyon euro'luk oyuncuyu sosyal medya jargonu ile "yiyerek" zarara çeviremezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın