resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14926
    ilk golde topu gelişine sol beke atmak istedi ama top kısa kaldı, üzerine rakip 4-5 pas yaptı, mertens kafayı vuramadı nelsson pozisyon alamadı ve golü yedik. muslera’nın 1 hatası var evet ama golü onun yüzünden yedik demek pek hakkaniyetli değil.

    ikinci golde ziyech yorgundu, rakibe uzak kaldı ve kolay bir pas atmasını engelleyemedi, savunmamız uyudu, rakip oyuncu yaklaşık 10m geriden göstere göstere koşu yapıp savunmanın arkasında arada 15m kadar mesafe olacak şekilde topla buluştu, muslera’nın da ilk çıkışı doğruydu. böyle pozisyonda zaman kazanıp kalesine koşması gerekirdi ama rakibi karşılamaya geleb takım arkadaşı olmayınca şaşırdı ve ilerde kaldı. hatası var evet ama kalesinden çıkmasaydı gol olmayacaktı diyebilir misiniz? golü muslera mı yedirdi?
    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)

    yerli düşmanlığının bir uzantısı da yüzü eskimiş oyuncu düşmanlığı.
    muslera maçta kaç tane olumlu top kullandı, sezon başından beri kaç maçta kritik kurtarış yaptı, bir hata görüldü mü hemen ‘yeter artık gönderilsin’ başlıyor.

    muslera gittiğinde biz onun kalibresinde bir kaleci alamayacağız, çünkü dünyada o kalibrede artık eskisi kadar kaleci yok.

    ama zaten herşeyi geçtim, gs kaptanından ve efsanesinden bahsediyoruz.
    kendisini sert eleştiren yeter artık diyen bir insan ile ben galatasaray sohbeti yapmam.
    (bkz: fernando muslera/#2791026)
App Store'dan indirin Google Play'den alın