• 33981
    çok büyük isimlere sahip takım. ancak manchester'ı içeride yeneriz, bayern'den puan alırızcılara tokat gibi cevap vermiştir. öncelikle takımın fizik kalitesi şampiyonlar ligine uygun durumda değil. bu durumda değil iken ilk düdükle beraber 30 dakika rakibe saldırıp üzerimize gelen ilk şutu yedik. yememizin sebebi de yorgunluk. ikinci golde de adamlar bir anda köpek gibi çıktı cevap veremedik. çünkü yine yorgunluk. biz neden bu kadar saldırgan maça başladık. hiç anlamadım. bu takım böyle bir takım değil. bazı noktalarda haddimizi bilmeliyiz. biz uefa kupasını alirken top yekün rakibe saldırmıyorduk. fizik kondisyon olarak şl seviyesinde olmayan bir takımın bunu yapması intihardır. emin olun ilk golü biz atsak yine yorgunluktan yiyecektik.

    bu takımın tek hücum opsiyonu orta alandan icardi'ye top şişirmek mi ? arkadaş elimizde çok taşaklı bir tek vuruş üstası var. hem de kafa topunda etkili. yahu bir tane çizgiye inen bek yok kanat yok. demek ki hoca böyle bir oyun çizmiyor. sürekli orta alandan hücum saçmalığı nedir. premier ligde her maç neredeyse cizgiden gol oluyor. elinde zaha var hoca.

    ikiye bir oyunlar yok. ver kaç yok. nerede o sneijder drogba amrabat ver kaçları. gomis rodrigez ver kaçları. selçuk ara topları. uzaktan şut? bir takım kendine hiç şut pozisyonu hazırlayamaz mı abi. bu takımın kaos hücumundan başka nasıl bir oyun planı var? birileri yazıp çizsin okuyalım lütfen.

    emin olun oyuncu değişikliğinin geç yapılmasından daha sıkıntılı durumları var.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın