• 33974
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçının ilk yarısında bulduğu pozisyonların çoğu rakibi hataya zorladığımız hücum pres sonrasında gelen futbol takımı.

    bu iyi bir şey mi? nereden baktığınıza bağlı. bu takımın iki büyük eksiği var.

    birincisi geriden oyun kurma konusunda son derece sınırlı opsiyonlarımız var. abdülkerim'in zorlama driplinglerinden ekmek çıkıyor ara sıra. sağ olsun ligde sağlam çıkıyor. onun dışında torreira gibi temiz bir ayağa rağmen toplar sürekli beklerimizin ayağında patlıyor.

    ikincisi topun sağlıklı dolaştığı hücum setlerimiz yok denecek kadar az. sürekli hücum pres üstünden rakibi hataya zorlamayla bulunan pozisyonlar var. direkt oyun diye diye iyice gitgel takımına döndük. sanki önde üç tane oyewusi var gibi pata küte hücum ediyoruz.

    ben bizim takımın sağlıklı bir oyunu olduğunu düşünmüyorum. kazandığımız maçlardan sonra da bu fikrim sabittir. oyun şablonumuz ve transfer politikamız bana gelecekte güzel şeyler hayal ettirmiyor. erden bey çok potansiyelli yönetici. ona güveniyorum neyse ki. iyi bir futbol aklıyla, batılı bir anlayışla çoğu şey düzelebilir, hala geç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın